Blog

Promosi Sempena MYCYBERSALE 2015

e voucher

Salam hormat,

Buat julung kalinya, sempena MYCYBERSALE 2015 yang bermula dari 28hb Sepetember 2015 sehingga 2hb Oktober 2015, kami ingin menawarkan DISKAUN TERHEBAT yang belum pernah kami tawarkan sebelum ini.

Ianya melalui pembelian “E-VOUCHER DESIGN RUMAH”. Melalui “E-VOUCHER DESIGN RUMAH” ini, anda boleh membeli Lukisan Pembinaan (Pakej 2) mana-mana design rumah di galeri online kami pada harga 50% lebih rendah daripada HARGA PROMOSI semasa yang kami tawarkan di laman web kami.

Ianya bakal menjimatkan wang anda sehingga RM 700* berbanding HARGA PROMOSI semasa yang ditawarkan.

Lebih menarik lagi, anda tidak perlu memilih design rumah idaman anda sekarang kerana “E-VOUCHER DESIGN RUMAH” ini sah digunakan dalam tempoh 1 tahun (sehingga 30hb September 2016).

Bagi membantu anda membuat pilihan, kami menyediakan lebih daripada 200 DESIGN RUMAH IDAMAN yang terdiri daripada design rumah setingkat, design rumah 2 tingkat dan juga design rumah semi-d setingkat didalam galeri online kami.

Bukan itu sahaja, kami juga sedang menyiapkan 100 lagi DESIGN RUMAH MODEN sebagai tambahan kepada 200 design rumah sediada yang akan kami masukkan ke galeri online kami untuk pilihan anda sebelum tamat tempoh sah penggunaan “E-VOUCHER DESIGN RUMAH” yang kami tawarkan ini.

Apa yang perlu anda lakukan sekarang ialah mendapatkan “E-VOUCHER DESIGN RUMAH” ini sempena Jualan MYCYBERSALE 2015.

Jika anda seorang kontraktor, anda boleh membeli beberapa bilangan “E-VOUCHER DESIGN RUMAH” ini bagi membantu menjimatkan wang anda untuk kos penyediaan lukisan pembinaan sepanjang tahun hadapan.

Kami mohon maaf kerana “E-VOUCHER DESIGN RUMAH” ini hanya ditawarkan kepada 200 pelanggan sahaja setiap hari bermula 28hb September 2015 sehingga 2hb Oktober 2015. Kami bersedia membantu anda.

Untuk lebih lanjut, sila klik dibawah…

klik disini