KONTRAKTOR


Di rekabentukrumah.com, kami sedaya upaya mahu membantu anda sebagai pelanggan kami bermula daripada penyediaan pelan rumah sehinggalah kepada proses pembinaan. Anda boleh menghubungi senarai kontraktor yang kami iklankan di laman ini bagi membina rumah idaman anda.

Senarai kontraktor ini akan kami tambah dari masa ke semasa agar memberikan pilihan kepada anda terutamanya kontraktor yang paling hampir di tempat anda.

Namun, kami hanya bertindak sebagai pemudah cara untuk anda berhubung dengan pihak kontraktor. Sebarang urusan berhubung pembinaan, pembayaran, kos, tempoh masa pembinaan dan sebagainya hendaklah dirujuk terus dengan kontraktor pilihan anda.

Kami tidak bertanggungjawab di atas sebarang masalah yang timbul antara anda dengan kontraktor yang kami iklankan di laman ini samada sebelum, semasa dan selepas pembinaan.

Semoga membantu.


Sila klik pada negeri di bawah untuk mendapatkan kontraktor di tempat anda.

KELANTAN

TERENGGANU

PAHANG

JOHOR

MELAKA

NEGERI SEMBILAN

SELANGOR

KUALA LUMPUR

PERAK

PULAU PINANG

KEDAH

PERLIS

SARAWAK

SABAH

 

* Kepada kontraktor yang berminat mengiklankan syarikat pembinaan di rekabentukrumah.com, sila klik disini. Pemberian PERCUMA Koleksi Perspektif Design Rumah disamping DISKAUN ISTIMEWA menanti anda.