Blog

BERITA BAIK TAHUN 2018 UNTUK SEMUA PEMBEKAL BAHAN BINAAN & PERKHIDMATAN

Pembekal Bahan Binaan

.


Adakah anda merupakan SYARIKAT yang MEMBEKALKAN BAHAN BINAAN untuk pembinaan rumah & anda sedang memperluaskan kaedah PROMOSI syarikat bahan binaan anda?


.

Jika ya… kami pasti anda tidak tersalah tempat…

.

Kami sedang mencari SYARIKAT BAHAN BINAAN & PERKHIDMATAN seperti berikut untuk dikumpulkan dalam 1 platform iaitu REKABENTUKRUMAH.com bagi MEMBANTU SYARIKAT ANDA berhubung dengan para pelanggan kami yang terdiri daripada individu perseorangan & juga syarikat pembinaan untuk membina rumah…

.


Jika anda mampu menjawab YA untuk salah satu soalan berikut, maka andalah yang kami cari untuk kami bantu anda luaskan jaringan perniagaan anda….

.

  • Adakah anda merupakan syarikat Hardware terbaik di tempat anda & anda mahukan pelanggan di kawasan anda membeli bahan binaan daripada syarikat anda…?

.

  • Adakah anda merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan membuat Tingkap Aluminium di kawasan anda & anda inginkan perkhidmatan anda diketahui oleh para pelanggan kami…?

.

  • Adakah anda merupakan pembekal bahan binaan IBS & anda mampu untuk membekalkan bahan binaan tersebut ke seluruh negeri untuk dibina oleh kontraktor di tempat anda..?

.

  • Adakah anda merupakan Interior Designer yang menyediakan perkhidmatan Design & Build bagi Kabinet Dapur, Built in Furniture & sebagainya yang anda mahu melengkapkan rumah yang dibina oleh pelanggan kami…?

.

  • Adakah anda merupakan Landscape Designer yang menyediakan perkhidmatan dari A-Z untuk melengkapkan laman rumah para pelanggan kami..?

.

  • Adakah anda merupakan syarikat yang menawarkan perkhidmatan pemasangan sistem AUTOGATE yang boleh membantu para pelanggan kami..?

.

  • Adakah anda membekalkan lain-lain perkhidmatan yang berkaitan dengan membekal bahan binaan & perkhidmatan berkaitan pembinaan rumah..?

.

.


Jika jawapan anda YA, andalah yang kami sedang cari untuk dihubungkan dengan para pelanggan kami…


.

Bermula tahun 2018, kami ingin membuka peluang untuk anda mempromosikan syarikat anda di laman web kami…

.


Siapa kami…?

.

Buat masa sekarang, Rekabentukrumah.com, merupakan galeri design rumah ONLINE terbesar di MALAYSIA..dan kami amat komited untuk kekal mempunyai pilihan design rumah yang banyak & terbaik bagi membantu para pelanggan kami yang terdiri daripada individu & syarikat pembinaan…

.

Sehingga kini, kami telah mempunyai hampir 300 design rumah pelbagai saiz, bentuk dan keluasan & jumlah ini sentiasa di tambah dari masa ke semasa.

.

Kepakaran kami ialah membantu individu atau syarikat pembinaan dengan menyediakan design rumah secara online.

.

Bermula dari tahun 2012 sehingga kini, alhamdulillah, kami telah berjaya membantu lebih daripada 4000 pelanggan untuk memiliki design rumah idaman di seluruh Malaysia termasuk di Sabah & Sarawak.

.


“Laman web kami sentiasa menjadi rujukan bagi sesiapa yang ingin membina rumah idaman mereka.”

.


Setiap bulan, laman web kami dikunjungi hampir 80 000 pelawat yang dalam proses hendak membina rumah & jumlah ini sentiasa bertambah dari masa ke semasa..

.

Kami percaya, ianya bakal membuka satu peluang yang amat besar untuk syarikat anda berkembang bersama-sama syarikat kami jika anda mempromosikan syarikat anda di laman web kami…

.

Pelawat yang melawat laman web kami merupakan ‘TERGETED AUDIENCE’ yang memang dalam proses hendak membina rumah…

.

Daaan…..Jumlahnya sentiasa meningkat setiap tahun….


Adakah Anda tak yakin dengan jumlah pelawat di laman web kami?

.

Dengan strategi Promosi secara konsisten yang kami lakukan, kami percaya, syarikat anda juga dapat berkembang bersama-sama syarikat kami.

.

Berikut adalah ‘screenshot’ jumlah pelawat semasa di laman web kami yang mahu membina rumah.

.

.

TRAFFIC DI REKABENTUKRUMAH

Secara purata kami menerima antara 600-800 pelawat baru setiap hari & hampir 2500 pelawat berulang setiap hari.

.

Jumlah ini kami yakin akan bertambah dari masa ke semasa…


Bahkan kami juga pernah bekerjasama* dengan agensi kerajaan bagi tujuan promosi ini termasuklah dengan

mdec

*Kerjasama ini adalah sempena “MYCYBERSALE 2015”

mycybersale


Anda Berminat…?

.

Siapa Cepat, dialah yang akan kami bantu…?

.


Berapakah kos untuk mengiklankan syarikat anda di laman web kami…?

.


Untuk mengiklankan syarikat anda untuk dihubungi oleh para pelanggan kami yang berminat, berikut adalah 3 TAWARAN MENARIK daripada kami kepada anda…

.

  • Kami akan dedahkan maklumat syarikat anda untuk dihubungi oleh para pelanggan kami mengikut negeri setiap bulan, setiap hari, setiap jam bahkan setiap saat dalam masa 1 tahun..

.

  • Jika anda mempunyai laman web atau facebook page, kami akan sediakan link terus ke laman web atau facebook page anda..

.

  • Kami tidak akan meminta sebarang komisyen untuk setiap urusniaga yang berjaya antara anda dengan pelanggan kami.

.


Jadi…, berapakah yuran untuk mengiklankan syarikat anda di laman web kami…?


Bagi membantu syarikat anda berkembang bersama-sama syarikat kami, yuran pengiklanan yang kami tawarkan cuma serendah RM 50* sahaja sebulan


*Ini bermaksud, untuk membuat tempahan iklan di REKABENTUKRUMAH.com, anda cuma perlu membayar

RM 600 sahaja setahun….

.


Caj ini tentunya jauh lebih murah berbanding anda membuat promosi di tempat lain samada secara online mahupun offline.

Bahkan anda pasti mendapat pulangan terhadap wang yang anda laburkan untuk kos pengiklanan ini apabila para pelanggan kami menghubungi anda untuk menggunakan perkhidmatan yang anda sediakan…


Apa sahaja kaedah promosi yang anda dah buat di facebook, google & sebagianya, anda patut teruskan.


Cuma, kami ingin membuka 1 lagi cabang PROMOSI kepada anda bagi menghubungkan anda dengan pelanggan sediada kami yang memang dah nak buat RUMAH di seluruh NEGARA..


Disamping mencari design rumah yang sesuai, mereka juga sedang mencari pembekal bahan binaan terkini & berkualiti yang dapat membantu mereka.


.

“Anda pasti tidak akan RUGI”

.

Berita baik untuk anda yang benar-benar ‘Serius’….

.

Memandangkan kami baru sahaja melancarkan Pakej Pengiklanan untuk Supplier ini, untuk 20 syarikat terawal, anda cuma perlu membayar yuran pengiklanan serendah RM 350* sahaja berbanding Harga Promosi RM 600* yang kami tawarkan

(* Yuran untuk tempoh pengiklanan selama 1 tahun untuk 1 negeri)

.

Jadi anda JIMAT RM 250 daripada HARGA PROMOSI yang kami tawarkan…

.

Klik link dibawah jika anda berminat membuat tempahan iklan bagi mempromosikan syarikat Anda…

<<TEMPAH IKLAN I TAHUN>> 

SEMOGA KAMI DAPAT MEMBANTU SYARIKAT BAHAN BINAAN & PERKHIDMATAN ANDA…