E-Book “500-DR”

Adakah anda…

  1. Bakal pemilik rumah yang masih tiada IDEA design rumah idaman anda? ATAU
  2. Anda merupakan Kontraktor bina rumah yang baru yang masih belum ada apa-apa design rumah untuk dibawa berjumpa bakal pelanggan anda?

Maka…

Anda wajib untuk dapatkan Ebook terbaru daripada kami ini iaitu ebook “500-DR” sebagai permulaan.

Sebab..

E-book “500-DR” ini bakal membantu anda untuk…

  1. Mendapatkan 500 IDEA DESIGN RUMAH yang MENARIK dan KREATIF dalam bentuk lukisan 3D dan pelan lantai.
  2. Mudah membuat pilihan design rumah yang anda inginkan sebab setiap design dinyatakan ukuran lebar x panjang tapak dalam unit kaki dan meter.
  3. Mudah membuat kiraan kasar kos pembinaan sebab setiap design dinyatakan luas keseluruhan dalam unit kaki persegi.

Menerusi E-Book “500-DR” ini, kami amat yakin anda akan dapat…

  1. MenJIMATkan MASA untuk mencari IDEA design rumah yang sesuai dengan tanah anda
  2. MenJIMATkan DUIT anda sebab harga untuk 1 design rumah cuma serendah RM 0.19 sen sahaja (lebih MURAH daripada harga segelas air kosong di kedai mamak)

Bahkan, selepas anda membuat tempahan E-Book “500-DR” ini, anda juga boleh menolak bayaran yang telah dibuat untuk pembelian E-Book “500-DR” ini bagi tempahan pakej lukisan detail yang lebih lengkap atau bagi tempahan ‘custom design’ (Penyediaan design baru) di masa hadapan.

Jadi secara asasnya, anda dapat FREE jer E-Book “500-DR” ini jika anda beli lukisan detail nanti. (Bab kata orang putih…”nothing to loose!”)

Dari segi kualiti design rumah pula, anda tak perlu risau sebab kesemua 500 design rumah ini disediakan oleh design arkitek yang BERPENGALAMAN LEBIH 19 tahun dalam ‘Residential Archirecture’

Berikut adalah antara design yang kami masukkan ke dalam E-Book “500-DR” ini..

Berapakah harga E-Book “500-DR” ini?

Sempena bulan KEMERDEKAAN ini, harga promosi asal E-Book “500-DR” ini cuma RM 500 sahaja (iaitu serendah RM 1 sahaja bagi setiap design)

Namun, untuk 100 pelanggan terawal, anda cuma perlu bayara RM 98 sahaja (bersamaan RM 0.19 sen sahaja bagi setiap design)

Bagi anda yang nak bertindak pantas untuk mendapatkan E-Book “500-DR” ini pada harga PROMOSI sebelum kuota tempahan tamat, mohon klik link dibawah