25 KOLEKSI GAZEBO

teks 1


teks 2


Salam hormat,
Sejak akhir-akhir ini, memiliki ‘gazebo’ sudah seakan-akan menjadi trend bagi kebanyakan pemilik rumah kediaman. Gazebo dilihat sebagai satu cara penting untuk ‘menghidupkan’ laman yang hampir mati.

Keriangan anak-anak kecil yang bermain di gazebo melegakan ibu bapa yang sentiasa mahukan yang terbaik untuk anak-anak yang tersayang. Aktiviti riadah di hujung minggu juga boleh dimanfaatkan sepenuhnya dengan adanya gazebo sebagai tempat istirehat setelah penat bersukan atau berkebun.

Jesteru itu, kami di rekabentukrumah.com

sentiasa peka dengan keperluan anda.

Bagi membantu anda dengan kepakaran yang kami miliki,


 MEMPERKENALKAN…!

Penyelesaian kepada masalah anda


3d ebook gazeboteks 3

Kami percaya e-book ini akan dapat membantu anda berjimat dalam membina gazebo idaman bagi melengkapkan laman rumah idaman anda dengan ‘ideal place’ yang dapat mengimbau kenangan silam anda di kampung, menenangkan anda & memberikan kegembiraan kepada anda. Cuba anda bayangkan jika laman rumah idaman anda dilengkapi dengan gazebo, anda pasti akan memperolehi KELEBIHAN seperti berikut:-


RUMAH BERTAMBAH CANTIK

“Rumahku Syurgaku…. dan syurga banyak dikaitkan dengan keindahan laman & bukannya binaan konkrit semata-mata. Kombinasi rumah, ‘gazebo’ dan tumbuh-tumbuhan bakal mewujudkan suasana yang tenang dan indah ibarat ‘syurga’ di dunia.


TEMPAT ‘LEPAK’ YANG SELESA

Dipagi yang hening di hujung minggu atau dimalam yang tenang, anda pastinya tidak mahu melepaskan peluang beristirehat sambil membaca suratkhabar & minum kopi atau mengadap ‘tablet’ & komputer riba di tempat ‘lepak’ yang paling selesa iaitu di laman rumah anda.


‘PUSAT’ KEGEMBIRAAN ANAK-ANAK

Sudah pasti anak anda akan lebih gembira berbanding anak jiran anda dengan adanya gazebo di laman rumah anda. Ini kerana, gazebo tersebut bakal menjadi rumah permainan bagi anak-anak anda menghabiskan masa bersama kawan-kawannya.


PENCETUS KENANGAN SILAM

Kebanyakkan daripada kita pernah mengalami suasana berehat di pondok atau gazebo samada semasa kecil atau semasa berada di taman-taman pada hari ini berlatar belakangkan suara gelak tawa anak-anak. Sudah pasti, dengan adanya gazebo idaman di laman rumah sendiri dapat membantu menenangkan jiwa anda.


 Apa yang bakal Anda perolehi?

Melalui e-book ini, anda akan kami bantu dengan…


25 set lukisan pembinaan design gazebo lengkap dengan dimensi dalam unit meter & kaki beserta spesifikasi pembinaan bagi membantu anda membina gazebo pilihan anda.


Setiap design akan disertakan dengan 3D perspektif yang bakal memudahkan anda memahami keseluruhan design sebelum membina gazebo pilihan.


Setiap design juga akan dilengkapi dengan lukisan pembinaan yang lengkap dengan pelan lantai, pelan bumbung, lukisan keratan, lukisan pandangan hadapan & sisi serta lukisan perincian.


E-book disediakan dalam format ‘softcopy pdf’ bagi membantu memudahkan anda ‘print’ dan membuat salinan untuk diberikan kepada tukang bagi membina gazebo pilihan anda.


Berikut adalah contoh salah satu design didalam ebook….

GB7

gb7wd


Seperti yang semua sedia maklum, kos bagi merekabentuk sesuatu adalah sangat tinggi. Tanpa lukisan terutamanya Lukisan Pembinaan, amat sukar untuk membina sesuatu termasuk Gazebo Idaman Anda…..


teks 4

Klik disini sekarang untuk membuat tempahan sebelum PROMOSI tamat…!

<<Saya Nak TEMPAH EBOOK>>