PEMBEKAL BAHAN BINAAN

Pembekal Bahan Binaan

.


Adakah anda merupakan SYARIKAT yang MEMBEKALKAN BAHAN BINAAN untuk pembinaan rumah & anda sedang MEMPERLUASKAN kaedah PROMOSI syarikat bahan binaan anda?


.

Jika ya… kami pasti anda tidak tersalah tempat…

.

Kami sedang mencari SYARIKAT BAHAN BINAAN & PERKHIDMATAN seperti berikut untuk dikumpulkan dalam 1 platform iaitu REKABENTUKRUMAH.com bagi MEMBANTU SYARIKAT ANDA berhubung dengan para pelanggan kami yang terdiri daripada individu perseorangan & juga syarikat pembinaan untuk membina rumah…

.


Jika anda mampu menjawab YA untuk salah satu soalan berikut, maka andalah yang kami cari untuk  KAMI BANTU ANDA luaskan jaringan perniagaan anda….

.

 • Adakah anda merupakan syarikat Hardware terbaik di tempat anda & anda mahukan pelanggan di kawasan anda membeli bahan binaan daripada syarikat anda…?

.

 • Adakah anda merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan membuat Tingkap & Pintu Aluminium di kawasan anda & anda inginkan perkhidmatan anda diketahui oleh para pelanggan kami…?

.

 • Adakah anda merupakan pembekal bahan binaan IBS & anda mampu untuk membekalkan bahan binaan tersebut ke seluruh negeri untuk dibina oleh kontraktor di tempat anda..?

.

 • Adakah anda merupakan Interior Designer yang menyediakan perkhidmatan Design & Build bagi Kabinet Dapur, Built in Furniture & sebagainya yang anda mahu melengkapkan rumah yang dibina oleh pelanggan kami…?

.

 • Adakah anda merupakan Landscape Designer yang menyediakan perkhidmatan dari A-Z untuk melengkapkan laman rumah para pelanggan kami..?

.

 • Adakah anda merupakan syarikat yang menawarkan perkhidmatan pemasangan sistem AUTOGATE yang boleh membantu para pelanggan kami..?

.

 • Adakah anda merupakan syarikat yang menawarkan perkhidmatan pemasangan GRILL, AWNING & PAGAR yang boleh membantu para pelanggan kami…?

.

 • Adakah anda merupakan PEMBEKAL SOLAR LAMP dan anda ada produk yang bagus untuk para pelanggan kami…?

.

 • Adakah anda merupakan PEMBEKAL kemasan lantai termasuklah VINYL, INTERLOCKING TIMBERS, EPOXY, TILES, CARPET & sebagainya yang sesuai untuk di pasang di rumah pelanggan kami…?

.

 • Adakah anda PEMBEKAL & PEMASANG sistem CCTV…?

.

 • Adakah anda PEMBEKAL WALL PAPER yang mempunyai banyak design menarik untuk pilihan para pelanggan kami…?

.

 • Adakah anda membekalkan LAIN-LAIN PERKHIDMATAN yang berkaitan dengan MEMBEKAL BAHAN BINAAN & PERKHIDMATAN berkaitan pembinaan rumah..?

.

.


Jika jawapan anda YA, andalah yang kami sedang cari untuk dihubungkan dengan para pelanggan kami…


 Setiap hari, dunia perniagaan semakin mencabar….

.

Sesiapa yang LAMBAT mengAMBIL tindakan yang TEPAT akan ketinggalan & terus ketinggalan..

.

Persaingan semakin tinggi & semakin sengit setiap hari…

.

Setiap hari juga semakin banyak syarikat baru yang menawarkan PERKHIDMATAN yang mungkin sama seperti Syarikat Anda…

.

Setiap hari juga, banyak syarikat yang berkaitan membekal bahan binaan & perkhidmatan yang di tutup…

.

Jika keadaan ini berterusan, dan anda tidak mengambil langkah yang sewajarnya, syarikat anda juga mungkin akan mengalami nasib yang sama..

.

.


Berikut mungkin merupakan antara MASALAH-MASALAH KRITIKAL yang sedang dialami oleh syarikat anda sebagai PEMBEKAL BAHAN BINAAN & PERKHIDMATAN…?


 • Anda mempunyai PRODUK & PERKHIDMATAN yang SANGAT BAGUS yang dapat membantu para pelanggan…, AKAN TETAPI anda masih TIDAK MENDAPAT PROJEK secara BERTERUSAN disebabkan ramai pelanggan TIDAK TAHU KEWUJUDAN syarikat anda…Walaupun anda dah berhabisan berpuluh/ratus ribu ringgit untuk melengkapkan showroom/kedai anda, namun jika pelanggan masih tidak tahu akan kewujudan syarikat anda, anda tetap tidak akan mendapat projek..

.

 • Anda dihantui oleh BANYAK PESAING yang melakukan perniagaan SEBIJIK atau SAMA seperti perniagaan anda setiap hari ditempat anda……Jumlahnya juga semakin bertambah setiap hari…Dan mereka mungkin mempunyai MODAL yang sangat BESAR untuk melakukan PROMOSI, MENINGKATKAN KREDIBILITI bahkan MENCURI PELANGGAN ANDA….Memanglah adat berniaga…akan ada persaingan…tapi kalau berterusan, memang boleh bungkus…

.

 • Anda mengalami KERUGIAN WANG RINGGIT yang BANYAK disebabkan PROMOSI PRODUK ANDA dilakukan secara MEMBUTA TULI disebabkan TIADA TARGET MARKET yang TEPAT & JELAS. Jika salah tempat promosi, silap-silap haribulan, syarikat anda makin dibenci & bukan disukai… Tapi kalau promosi dibuat kepada target market yang ada kaitan dengan produk/perkhidmatan anda…mesti best…?

.

 • Anda TIDAK ADA NETWORK/LINK/JARINGAN  untuk mengadakan KERJASAMA dengan PERNIAGAAN yang BERKAITAN dengan syarikat anda.. Pada hari ini, sesiapa yang mempunyai jaringan NETWORK yang luas akan boleh MENDOMINASI MARKET

.

 • Anda TIDAK ADA MASA untuk melakukan PROMOSI secara berterusan. Dunia semakin mencabar & kaedah PROMOSI juga semakin berubah setiap hari…Semuanya perlukan ILMU baru untuk dipelajari & dikuasai…

.


ANDA NAK KAMI BANTU SYARIKAT BAHAN BINAAN & PERKHIDMATAN ANDA BERKEMBANG BERSAMA-SAMA SYARIKAT KAMI…?


Bermula tahun 2018, kami ingin membuka peluang untuk anda mempromosikan syarikat anda di laman web kami…

.


Siapa kami…?

.

Buat masa sekarang, Rekabentukrumah.com, merupakan galeri design rumah ONLINE terbesar di MALAYSIA..dan kami amat komited untuk kekal mempunyai pilihan design rumah yang banyak & terbaik bagi membantu para pelanggan kami yang terdiri daripada individu & syarikat pembinaan…

.

Sehingga kini, kami telah mempunyai hampir 300 design rumah pelbagai saiz, bentuk dan keluasan & jumlah ini sentiasa di tambah dari masa ke semasa.

.

Kepakaran kami ialah membantu individu atau syarikat pembinaan dengan menyediakan design rumah secara online.

.

Bermula dari tahun 2012 sehingga kini, alhamdulillah, kami telah berjaya membantu lebih daripada 4000 pelanggan untuk memiliki design rumah idaman di seluruh Malaysia termasuk di Sabah & Sarawak.

.


“Laman web kami juga sentiasa menjadi rujukan bagi sesiapa yang ingin membina rumah idaman mereka.”

.


Setiap bulan, laman web kami dikunjungi hampir 80 000 pelawat yang dalam proses hendak membina rumah & jumlah ini sentiasa bertambah dari masa ke semasa..

.

Kami percaya, ianya bakal membuka satu peluang yang amat besar untuk syarikat anda berkembang bersama-sama syarikat kami jika anda mempromosikan syarikat anda di laman web kami…

.

Pelawat yang melawat laman web kami juga merupakan ‘TERGETED AUDIENCE’ yang memang dalam proses hendak membina rumah…

.

Daaan…..Jumlahnya sentiasa meningkat setiap tahun….


Anda tak yakin dengan jumlah pelawat di laman web kami?

.

Dengan strategi Promosi secara konsisten yang kami lakukan, kami percaya, syarikat anda juga dapat berkembang bersama-sama syarikat kami.

.

Berikut adalah ‘screenshot’ jumlah pelawat semasa di laman web kami yang mahu membina rumah.

.

.

TRAFFIC DI REKABENTUKRUMAH

Secara purata kami menerima antara 600-800 pelawat baru setiap hari & hampir 2500 pelawat berulang setiap hari.

.

Jumlah ini kami yakin akan bertambah dari masa ke semasa…


Bahkan kami juga pernah bekerjasama* dengan agensi kerajaan bagi tujuan promosi ini termasuklah dengan

mdec

*Kerjasama ini adalah sempena “MYCYBERSALE 2015”

mycybersale


Selain itu, dalam pencarian di GOOGLE, laman web kami juga berada di PAGE No 1 untuk carian keyword berikut yang sudah pasti mempunyai kaitan dengan perniagaan anda….

BUAT RUMAH….BINA RUMAH….PELAN RUMAH…..REKABENTUK RUMAH…..KONTRAKTOR BINA RUMAH….dan lain-lain…

Bermula tahun 2018 ini, Insyallah kami akan cuba pastikan laman web kami berada di ranking no 1 untuk keyword berikut pula bagi MEMBANTU SYARIKAT BAHAN BINAAN & PERKHIDMATAN anda….

PEMBEKAL BAHAN BINAAN…BAHAN BINAAN…SUPPLIER BAHAN BINAAN…HARDWARE….dan lain-lain….


Kami juga dalam proses menyediakan….


“DIRECTORI/ SENARAI PEMBEKAL BAHAN BINAAN & PERKHIDMATAN” untuk diberikan kepada pelanggan kami… yang kami akan masukkan Maklumat Syarikat Bahan Binaan & Perkhidmatan anda jika anda MENGIKLANKAN syarikat anda di LAMAN WEB KAMI…


Anda Berminat…?

.

Siapa Cepat, dialah yang akan kami bantu…?

.

Sebenarnya, kami boleh sahaja iklankan syarikat anda kepada pelanggan kami samada secara PERCUMA atau berapa sahaja harga yang kami inginkan kerana PERNIAGAAN TERAS kami ialah menjual lukisan design rumah kepada para pelanggan kami di seluruh negara secara online.. Kami tak perlu pun wujudkan ruangan pembekal bahan binaan ini di laman web kami..

.

Akan tetapi, atas permintaan para pelanggan kami & dengan harapan untuk membantu memudahkan para pelanggan kami & syarikat bahan binaan seperti syarikat anda berhubung antara 1 sama lain, kami wujudkan ruangan pembekal bahan binaan ini di laman web kami.

.

Namun kami cuma mencari syarikat bahan binaan & perkhidmatan yang benar-benar komited untuk berkembang maju pada tahun 2018 ini bersama-sama syarikat kami…

.

Berdasarkan pengalaman kami sebelum ini, ada juga syarikat yang ingin berikan komisyen setinggi 5 % jika kami berjaya rekomenkan syarikat mereka kepada para pelanggan kami…

.

Banyak juga tu yang kami boleh dapat disebabkan setiap bulan, memang ramai pelanggan yang membeli pelan rumah daripada kami yang mana kami boleh sahaja rekomenkan syarikat mereka kepada pelanggan kami….

.

Namun, kami menolak tawaran tersebut & memilih untuk mengenakan cuma sedikit sahaja bayaran yuran pengiklanan sebagai tanda & komitment anda untuk maju bersama-sama syarikat kami..


Berapakah kos untuk mengiklankan syarikat anda di laman web kami…?

.


Untuk mengiklankan syarikat anda untuk dihubungi oleh para pelanggan kami yang berminat, berikut adalah 5 TAWARAN MENARIK daripada kami kepada anda…

.

 • Kami akan dedahkan maklumat syarikat anda untuk dihubungi oleh para pelanggan kami mengikut negeri setiap bulan, setiap hari, setiap jam bahkan setiap saat dalam masa 1 TAHUN di laman web kami WWW.REKABENTUKRUMAH.COM iaitu laman web GALERI DESIGN RUMAH ONLINE TERBESAR DI MALAYSIA..

.

 • Jika anda mempunyai laman web atau facebook page, kami akan sediakan link terus ke laman web atau facebook page anda..

.

 • Kami juga akan memberikan 1 ruangan bergambar berukuran 550px x 550px di laman web kami untuk anda iklankan syarikat bahan binaan & perkhidmatan anda kepada para pelanggan kami yang hendak membina rumah…

.

 • Kami tidak akan meminta sebarang komisyen untuk setiap urusniaga yang berjaya antara anda dengan pelanggan kami. Jika ramai pelanggan kami yang berurusan dengan anda, itu rezeki anda…

.

 • Syarikat anda juga akan dimasukkan ke dalam SENARAI PEMBEKAL BAHAN BINAAN & PERKHIDMATAN yang akan diberikan kepada semua pelanggan kami yang membeli pelan rumah daripada kami.

Jadi…, berapakah yuran untuk mengiklankan syarikat anda di laman web kami ini…?


Bagi membantu syarikat anda berkembang bersama-sama syarikat kami, yuran pengiklanan yang kami tawarkan kepada anda cuma serendah

RM 50* sahaja sebulan


*Ini bermaksud, untuk membuat tempahan iklan di REKABENTUKRUMAH.com, anda cuma perlu membayar

RM 600 sahaja setahun….

.


Caj ini tentunya jauh lebih murah berbanding anda membuat promosi di tempat lain samada secara online mahupun offline.

.

Bahkan anda juga pasti mendapat pulangan terhadap wang yang anda laburkan untuk kos pengiklanan ini apabila para pelanggan kami menghubungi anda untuk menggunakan perkhidmatan yang anda sediakan…


Apa sahaja kaedah promosi yang anda dah buat di facebook, google & sebagianya, anda patut teruskan.


Cuma, kami ingin membuka 1 lagi cabang PROMOSI kepada anda bagi membantu menghubungkan anda dengan pelanggan sediada kami yang memang dah nak buat RUMAH di seluruh NEGARA..


Disamping mencari design rumah yang sesuai, mereka juga sedang mencari pembekal bahan binaan terkini & berkualiti yang dapat membantu mereka.


.

“Anda pasti tidak akan RUGI”


.

Berita baik untuk anda yang benar-benar ‘Serius’….

.

Memandangkan kami baru sahaja melancarkan Pakej Pengiklanan untuk Pembekal Bahan Binaan/Supplier ini….

Yuran PENGIKLANAN untuk 30 SYARIKAT TERAWAL CUMA serendah

RM 350* sahaja

atau bersamaan 

RM 29.17 sahaja SEBULAN…

(* Yuran untuk tempoh pengiklanan selama 1 tahun untuk 1 negeri)


.

Jadi anda JIMAT RM 250 daripada HARGA PROMOSI asal yang kami tawarkan iaitu sebanyak RM 600…


.

Klik link dibawah jika anda benar-benar berminat mahu membuat tempahan iklan bagi mempromosikan syarikat Anda di laman web kami ATAU ikuti LANGKAH-LANGKAH tempahan seperti berikut..


<<TEMPAH IKLAN I TAHUN>> 

Klik link di atas


ATAU


LANGKAH 1

Hantarkan Whatsapp berikut ke 013 2270315

<Tempah iklan supplier 1 tahun>

.

.

LANGKAH 2

.

Buat bayaran tempahan iklan & hantarkan maklumat berikut beserta slip bayaran yuran pengiklanan* utk tindakan kami selanjutnya….

.

1. Nama produk : contoh..hardware/pintu/kabinet/lain2

2. Perkhidmatan/kepakaran : contoh…Kepakaran kami ialah…..

3. Nama perniagaan:

4. Alamat perniagaan:

5. No tel:

6. Email:

7. Nama utk dihubungi:

8. Kawasan operasi : nyatakan daerah yg spesifik atau negeri.. (hanya 1 negeri utk 1 tempahan iklan)

9. Gambar promosi produk jika ada :(jika boleh saiz 550px x 550px, jika x dpt, kami akan bantu edit nanti ?)..
Nota: gambar promosi boleh ditukar setiap bulan secara percuma. Boleh juga disertakan gambar kedai/showroom/kilang jika ada bagi membantu memudahkan pelanggan di tempat anda ke tempat anda

10. Laman web/blog/ facebook page

No akaun MAYBANK kami ialah 568603 013796 (Design Ideas Consultancy)

*untuk 30 syarikat terawal, yuran pengiklanan cuma rm 350 shj setahun (cuma serendah rm 29.17 shj sebulan).
.
Harga promosi asal ialah rm 600 shj (rm50 shj sebulan)

.

.

LANGKAH 3

Kami akan update maklumat yang anda berikan dalam masa 1-2 hari di laman web kami untuk dihubungi oleh pelanggan kami yang berminat…

.

.

 

SEMOGA KAMI DAPAT MEMBANTU SYARIKAT BAHAN BINAAN & PERKHIDMATAN ANDA…


P.S TAWARAN PENGIKLANAN INI CUMA AKAN DIBUKA KEPADA 100 SYARIKAT TERAWAL SAHAJA SETIAP NEGERI UNTUK TAHUN 2018 INI…

.

Kami tidak akan membuka tawaran ini untuk selama-lamanya disebabkan kami ingin FOKUS membuat PROMOSI bagi MEMBANTU SYARIKAT yang telah MEMBUAT TEMPAHAN IKLAN sahaja..

.

SIAPA CEPAT…DIALAH YANG AKAN KAMI BANTU…..