Kontraktor (‘JV Partner’)

Dapatkan senarai kontraktor terpilih bagi membina Rumah Idaman ANDA….!

Adakah ANDA Belum Mempunyai Kontraktor Bagi Membina Rumah IDAMAN Anda?

Bagi membantu ANDA…

Kami juga mempunyai senarai KONTRAKTOR terpilih di seluruh negara yang berminat untuk membina rumah IDAMAN ANDA…

Sila klik pada nama negeri bagi memilih kontraktor di negeri ANDA!
Perlis Kedah P Pinang Perak Selangor K Lumpur N Sembilan
Melaka Johor Pahang Terengganu Kelantan Sabah Sarawak

Salam hormat,

Di rekabentukrumah.com, kami sedaya upaya cuba membantu memudahkan ANDA memiliki rumah IDAMAN Anda. Bermula daripada pelan dan rekabentuk rumah yang kami sediakan, kami juga mempunyai rangkaian ‘JV Partner’ dengan kontraktor terpilih di seluruh negara bagi membantu anda membina rumah Idaman Anda.

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah memilih negeri anda dan menghubungi senarai kontraktor pada laman tersebut. Senarai kontraktor tersebut akan kami tambah dari masa ke semasa bagi membantu anda membuat pilihan. Senarai kontraktor yang menjadi ‘JV Partner’ kami merupakan kontraktor terpilih yang telah menyatakan komitment bagi membina rumah Idaman Anda. Namun, segala urusan berkaitan pembinaan, sebut harga dan sebagainya perlulah dirujuk terus kepada kontraktor yang anda pilih. Rekabentukrumah.com hanya bertindak sebagai pemudah cara bagi membantu Anda.

(Kepada kontraktor yang berminat untuk menjadi ‘JV Partner’ kami, sila SMS ‘JVPARTNER’ ke 013-227 0315. Yuran pendaftaran sebanyak RM 80 dikenakan)